link:pluszkontakt-kft Pluszkontakt Kft. | futár, kézbesítés, postai ügyintézés, | Ajánlatkérés: nyomda, futár, szállítmányozás, környezetvédelem, szivattyú stb...
Keresés
Ajánlatot Kérek

Rólunk

Cégismertető


Futárszolgálatunk közel tíz éves tapasztalattal számos partnerének nyújt segítséget a mindennapokban. Egyéni vállalkozásként kezdtük működésünket, de a megrendelőink számának növekedésével időszerűvé vált a ma már működő, Pluszkontakt Futárszolgálati Kft. megalakítása.

Az átalakulás ellenére Futárszolgálatunk törekszik megrendelőinkkel a személyes kapcsolat kialakítására és fenntartására. Egyedi igények, kérések teljesítése, nyilvántartással, számlázással, megbízással kapcsolatban is.

Kézbesítünk, beszerzünk, ügyintézünk, szállítunk, elintézünk minden megbízást!

Szolgáltatásunkat minden esetben telefonos megrendelés útján lehet igénybe venni.

Diszpécserünk a rendelés felvételétől számított 20-30 percen belül az Önök rendelkezésére bocsátja kollégánkat. Tevékenységünk fő profilja a motoros és autós kézbesítés.


Munkatársunk az Önök cégéhez érkezésekor a nyilvántartási lapra rávezeti a felkeresendő címet, ami a számla ellenőrzésekor nyújt segítséget.


Kollégánk a rábízott küldeményt a lehető leghamarabb eljuttatja a címzetthez. Ez megrendeléstől számított max: 90 percen belül történik. Munkatársaink a küldeményeket átvetetik, aminek bizonylatát Cégünk hat hónapig tárolja!

Szerződés kötése esetén kedvezményt adunk és átutalással egyenlíthetik ki számlájukat, amit minden hó elején kézbesítünk az előző hónapban leadott rendelésük alapján.

Köszönjük a lehetőséget, hogy bizonyíthassuk, Futárszolgálatunk biztos segítséget nyújt az Önök cégének!

Árak


Tisztelettel várjuk megrendeléseiket!

Elérhetőség

Tel: 06-1-350-71-34
Mobil: 06 209 355-167
Fax: 06-28-475-339
Címünk: Budapest, 1138, Budapest, Váci út 177.
e-mail: pluszkontakt@invitel.hu

Kapcsolat :