link:netfutar-kft Netfutár Kft. | futár, kézbesítés, postai ügyintézés, | Ajánlatkérés: nyomda, futár, szállítmányozás, környezetvédelem, szivattyú stb...
Keresés
Ajánlatot Kérek

Rólunk

Bemutatkozunk


A Netfutár Kft-t azzal a céllal hoztuk létre, hogy megbízóink üzleti sikereihez a tőlünk telhető legnagyobb mértékben hozzájáruljunk. Ezt a célkitűzést a futárpostai szolgáltatás területén szerzett többéves tapasztalatunk segítségével szeretnék megvalósítani. Jelmondatunk értelmében mi nem egyszerűen csak kézbesítünk, hanem kívánsága szerint képviseljük Önt és Cégét partnereinél. Ehhez egyedi szolgáltatásokat, és kultúrált fellépésű, többségében nyelveket beszélő munkatársak közreműködését kínáljuk.


Hitvallásunk


Munkánk sikere az ÖN megelégedettsége!

Filozófiánk

Az értelmes csapatmunka

1. Tudjuk, hogy jobbá tesszük a világot

2. Mindenki közös célért dolgozik

3. Értékrend vezérel minden tervet, döntést és cselekvést

SZOLGÁLTATÁSAINK


- küldeménykézbesítés azonnal, Budapesten és az ország egész területén

- küldeménykézbesítés a következő munkanapon, Budapesten (csak szerződéssel, előzetes igényfelmérés és ajánlatkészítés után)

- áruvásárlás, anyagbeszerzés

- hivatali, postai ügyintézés

- protokoll küldemények kézbesítése, igény szerint elegáns, alkalomhoz illő öltözékben

- külföldi partnerekkel történő ügyintézés német, angol és román nyelven

- kampány-kiszállítások lebonyolítása

- egyedi igények teljesítése


FUTÁRRENELÉS, DÍJFIZETÉS


Futárszolgálatunkat a hét minden munkanapján 7 és 20 óra között hívhatják, de előrendeléses formában ezen időpontokon kívül, hétvégén és ünnepnapokon is rendelkezésükre állunk. Futáraink a megrendelést követően legkésőbb 45 percen belül kiállnak a megadott címre.

A fuvardíj kiegyenlítése történhet készpénzzel, illetve külön megállapodás után átutalással is.

Szerződött ügyfeleink számláját havonta egyszer, a tárgyhónap utolsó napján készítjük el, s ennek kiegyenlítését alap-esetben 15 napos átutalási határidővel várjuk.


ÁRKÉPZÉS, DÍJSZABÁS


Budapest:

Budapesten a díjakat a kiindulási- és célállomás távolsága szerint öt körzetre osztva állapítjuk meg. A távolságot számítógépen, térképprogram segítségével, légvonalban mérjük. Kivétel például, de nem kizárólag az Újpestről Békásmegyerre történő szállítás, melynél az Árpád-híd felé szükségszerűen megteendő kitérőt is számításba vesszük.

A három eltérő díjszabás alkalmazását a küldemény mérete és/vagy tömege határozza meg.

1. motor : levél, kiscsomag

2. autó : 60 cm-nél nagyobb és/vagy 5 kg-nál nehezebb, ill. törékeny vagy sérülékeny küldemény (virág, műszaki cikk, drága ital).

3. kisáruszállító : 150 kg tömeget meghaladó ill. nagyméretű áru 500 kg határig

Több küldemény esetén, ha a rendeltetési helyek megközelítőleg egy irányba esnek a legtávolabbira a megfelelő körzetdíjat számoljuk, a többi állomásdíjat kap.

Elhúzódó ügyintézés vagy anyagra való várakozás esetén várakozási díj kerül felszámításra. A várakozást 10 perces egységekben vesszük figyelembe, ám az első 15 percet ingyen adjuk.

Vidék:

Budapesten kívüli szállítás esetén a számlázás számítógépes térképprogram segítségével az odavissza mért távolság alapján történik. Ha a kiindulási és célállomás is vidéken van, a díjmegállapítás budapesti indulással és érkezéssel értendő. Amennyiben a távolság 100 km-nél kisebb, egy II. körzetdíj is számlázásra kerül.

 


KAPCSOLAT


Ha futárt kíván rendelni vagy csak egyszerűen információra van szüksége, kérjük, hívja ügyfélszolgálatunkat az alábbi számokon:

1/256-7633

70/3841-093

Mi kíváncsiak vagyunk az Ön véleményére, örülnénk, ha megírná nekünk a netfutar@netfutar.net címre.

Úgy készülünk, hogy az Ön számára mindig legyen egy szabad futárunk!

Kapcsolat :