link:konturs-nyomda Konturs Nyomda | | Ajánlatkérés: nyomda, futár, szállítmányozás, környezetvédelem, szivattyú stb...
Keresés
Ajánlatot Kérek

Rólunk

Bemutatkozás


A gyöngyösi Konturs nyomda 12 éve jött létre családi vállalkozásként. A cég vezetője Ujhelyi Ferenc, aki a Nyomda szakmai irányítását látja el, társa Ujhelyi Hedvig, a cég stratégiai tervezője. Kettőjük együttműködésének köszönhető, hogy Gyöngyösön és környékén a Konturs név ma már a vállalkozások, intézmények, magánmegrendelők körében ismerősen hangzik.


A Kontursnál a munkafolyamat szerves részének tekintik az előkészítés minden fázisát, amire garancia, hogy nagy tapasztalattal rendelkező grafikus, tördelő, nyomdai korrektor engedi útjára a nyomtatásra leadott anyagokat. A nyomda kisebb méretének köszönhetően nagyon rugalmasan áll minden felmerülő feladathoz, és kész kidolgozni a megrendelő számára legmegfelelőbb megoldást.

A Konturs Nyomda elsősorban a helyi ügyfelek nyomdaipari kiszolgálását tűzte ki céljául, de örömmel dolgozik együtt az ország bármely más tájáról érkező megrendelőkkel is. Kiemelt partnerként kezeljük rendszeres megrendelőinket.Szolgáltatásaink:


Minőségi színes, esztétikus kiadványok tervezését és kivitelezését - könyvek, prospektusok, szórólapok, újságok, plakátok, valamint egyszerűbb nyomtatványok elkészítését egyaránt vállaljuk.

Elérhetőségünk:

Telephelyünk: 3200 Gyöngyös, Petőfi S. u. 29.

Telefon / fax: 37 312 689

E-mail: konturs@interdnet.hu

Mobil: Ujhelyi Ferenc

06 20 / 9390 905

Kapcsolat :