link:dpdfutar DPD Hungária Kft | futár, csomagszállítás, belföldi, nemzetközi, szállítmányozás | Ajánlatkérés: nyomda, futár, szállítmányozás, környezetvédelem, szivattyú stb...
Keresés
Ajánlatot Kérek

Rólunk

A DPD szakszerű csomag szállítmányozási és futár szolgáltatások teljes portfólióját ajánlja. Személyre szabott szolgáltatásokat kínálunk a belföldi és a nemzetközi szállításokra egyaránt.

A DPD elsőosztályú megoldást kínál Önnek küldeménye szállítására és személyre szabott szolgáltatásával gyors, megbízható szállítást kínál a világ több, mint 220 országába. Az egységes szállítmányozó hálózatunkkal képesek vagyunk a leggyorsabb és leghatásosabb szállítást, valamint a legmagasabb teljesítményt garantálni Önnek.

Belföldi szállítás a DPD-vel: Ha Classic vagy esetleg személyre szabott szolgáltatásaink előnyét kívánja élvezni, hogy csomagja gyorsan és biztonságosan érjen célba, akkor itt az ideális megoldás az Ön számára.

DPD PARCEL Nemzetközi szállítási szolgáltatások. A DPD-vel több, mint 220 országot érhet el gyorsan és megbízhatóan világszerte. Nemzetközi szállítási megoldásainkat használva, minden előnyét élvezheti a DPD által nyújtott magas színvonalú és minőségű szolgáltatásoknak, úgy mint a gyors szállítási időknek.

Kapcsolat :