link:bekes-print-kft Békés Print Kft | | Ajánlatkérés: nyomda, futár, szállítmányozás, környezetvédelem, szivattyú stb...
Keresés
Ajánlatot Kérek

Rólunk

Rövid történetünk

A nyomda, mint termelőüzem 1981. októberében alakult az akkori Költségvetési Üzem sokszorosító részlegeként. 10 év múlva a tanácsi rendszer megszűnésekor a dolgozók és az Önkormányzat közösen alakított céget Békés Print kft néven, amiből az Önkormányzat négy év után kivonult.


Jelenleg 5-6 fővel üzemelünk. Az elmúlt évek során nagyon sok céggel kerültünk kapcsolatba, és mindig igyekeztünk maximálisan, a legjobb minőségben kiszolgálni az igényeiket. Ez a mai napig is így van. Természetesen a fejlődéssel nekünk is lépést kellett tartani, mivel az ólombetűket a számítógép váltotta fel, az ofszet technológiát pedig a digitális nyomtatás egészíti ki.


Így tudjuk csak megoldani a kis példányszámú, színes nyomatok elkészítését rövid időn belül. A megrendelő amíg iszik egy kávét addig elkészül a nyomtatványa. Legyen az meghívó, névjegykártya, szórólap, öntapadó címke.


A nagyobb volumenű munkákra azonban több idő kell. Mint például a könyvek, színes prospektusok, plakátok, naptárak, önindigós ügyviteli nyomtatványok. De ezeket is igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül megcsinálni.


Az elmúlt 25 év alatt rengeteg minden változott, de az ügyfél elsődlegessége nem, és ez nem is fog megváltozni.


Bízván abban, hogy hamarosan Önt is a megrendelőink között tarthatjuk számon, kérem tekintse meg honlapunk többi részét is!

Esküvői Meghívók 

 

Kapcsolat :